<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Запечений дерун з м'ясом та грибами: дуже смачна страва зі звичайних продуктів  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачновсі новини дня
Політика
Світ
15.10.2022 392

У російській Удмуртії вдруге з початку війни підпалили військкомат

У російській республіці Удмуртія невідомі підпалили військкомат. Під час гасіння пожежі були пошкоджені деякі документи.

_mobilizatsiya_rosiya_priziv_viyskkomat_gettyim_15.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Радіо Свобода.

Інцидент стався у російському місті Воткінськ в ніч на 14 жовтня. Мер міста заявив, що невідомі проникли на територію військкомату, розбили вікно на першому поверсі та кинули пляшку із займистою сумішшю.

В результаті виникла пожежа, яку загасив охоронець. Під час тушіння пошкодилася стіна, а деякі документи залило водою.

За даним ЗМІ, з початку повномасштабного вторгнення в Удмуртії двічі підпалювали військкомату. Перший випадок стався у кінці травня у селищі Ігма.

Всього після початку мобілізації в Росії зафіксували 25 випадків атак на адміністративні будівлі та військкомати.

У Росії посилюють охорону військкоматів

Сьогодні у РФ повідомили, що Росгвардія посилила охорону військкоматів. Причиною цього назвали почастішанням випадків нападів на них.

"У зв'язку з нападами, що почастішали на військкомати, Росгвардією вжито заходів щодо їх захисту", - заявив депутат Держдуми Росії Алєксандр Хінштейн.

Нагадаємо, що вчора російський диктатор Володимир Путін заявив, що нібито мобілізація в Росії завершиться через два тижні.

При цьому аналітики ISW вважають, що такими заявами Путін намагається звільнити бюрократичну пропускну здатність для звичайного осіннього призову, який почнеться 1 листопада.

Оценка материала:

5.00 / 1
У російській Удмуртії вдруге з початку війни підпалили військкомат 5.00 5 1
Політика / Світ
15.10.2022 392
Еще материалы раздела «Світ»