<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Політика
Росія
17.10.2022 935

У Москві у підземних паркінгах облаштовують бомбосховища

У Москві паркінги почали готувати під бомбосховища.

45938a0f0f970da4666da5a8730df1bd_17.10.22

У підземних паркінгах Москви почали облаштовувати спальні місця, обігрівачі та аптечки на випадок використання приміщень як бомбосховищ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє російське видання "Важные истории".

Мешканці будинків товариства співвласників житла "Атом" в Москві розповіли журналістам, що на дверях їхніх будинків розмістили оголошення про підготовку бомбосховищ. Власників авто на паркінгах просять їх звільнити. В оголошенні йдеться, що таке рішення ухвалили 11 жовтня на нараді в мерії Москви.

Мешканець одного з будинків товариства співвласників житла розповів, що є розпорядження про перевірку всіх бомбосховищ, а в будинковому чаті повідомиляють, що на парковку "завезуть нари, аптечки, обігрівачі".

Першу підготовку укриттів на випадок обстрілів в Росії розпочали ще навесні. 27 квітня секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев доручив південним російським регіонам "привести захисні споруди цивільної оборони у належний стан".

Нагадаємо, що експерт розповів, які типи будинків можуть витримати обстріли. Найбезпечнішими будинками, на його думку, є новобудови побудованіза останні 10 років. Монолітно-каркасні будівлі новобудов найкраще дають раду із захисною функцією.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Москві у підземних паркінгах облаштовують бомбосховища 5.00 5 2
Політика / Росія
17.10.2022 935
Еще материалы раздела «Росія»