<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Політика
Росія
17.10.2022 1369

В Росії знову палав військкомат – будівлю підпалили вдруге за рік

У Москвовській області підпалили будівлю військкомату.

c92a75bc604c10e13bf5082ada7553e5_17.10.22

У місті Щолково Московської області у ніч проти 16 жовтня у будівлі військкомату сталася пожежа через пляшку із запальною сумішшю, яку кинув невідомий. Пожежа спалахнула на першому поверсі. Пише ТСН. 

Про це пишуть пропагандистські ЗМІ РФ.

Навесні цього року вже був підпал будівлі комісаріату.

Так, 18 травня невідомий кинув дві пляшки із запалювальною сумішшю в будівлю військкомату, почалася пожежа. Постраждали два кабінети, зокрема архів.

Підпали військкоматів та "часткова" мобілізація в РФ

Після оголошення президентом Володимиром Путіним 21 вересня "часткової" мобілізації у Росії почастішали випадки підпалів військових комісаріатів по всій країні.

За словами міністра оборони РФ Сергія Шойгу, планується призвати до 300 тис. осіб.

Наприкінці серпня у Тверській області РФ намагались підпалити військкомат, працівник якого агітував йти вбивати українців.

Військкомати також намагалися спалити у місті Волгоград, а також Рязанській і Ростовській областях.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії знову палав військкомат – будівлю підпалили вдруге за рік 5.00 5 2
Політика / Росія
17.10.2022 1369
Еще материалы раздела «Росія»