<
НОВИНИ ДНЯ: Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало списоквсі новини дня
Політика
Україна
17.10.2022 505

У ЗСУ назвали співвідношення втрат України та Росії на війні

Командувач ОК "Південь" розказав цікаві факти про деморалізацію підрозділів ворога.

5957b02423eeb946cdf327c1ff67df31_17.10.22

Командувач ОК "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук розказав цікаві факти про деморалізацію підрозділів ворога на півдні та про втрати ворога, які зростають. 

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр написала у Facebook.

"Співвідношення втрат приблизно 1 до 6,5. За його словами – критична межа співвідношення втрат – 1 до 8, після якої армія противника буде психологічно "сипатись", – процитувала вона слова Ковальчука.

Також, за словами командуючого, ворог вже у доволі складній ситуації на півдні.

"Але розслаблятись не час. Навпаки – треба зібрати всю нашу силу і міць та вичавлювати російську армію з нашої землі", - підкреслив Ковальчук.

Контрнаступ ЗСУ на Херсонщині

Українська армія продовжує контрнаступ на Херсонщині та звільнення окупованих росіянами населених пунктів області.

Так, Збройні сили України звільнили вже 1170 квадратних кілометрів територій України у Херсонській області.

Україна вже відновлює деокуповані населені пункти Херсонщини. Люди отримують гуманітарну допомогу, грошові виплати, а відповідні служби ремонтують світло та мобільний зв’язок. Там працюють рятувальники, правоохоронці та вибухотехніки.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що внутрішні конфлікти в РФ прискорюють деокупацію захоплених територій.

Військовий експерт Дмитро Снєгірьов розповів, що ЗСУ переважають росіян у засобах ураження на Херсонщині.

Колишній французький генерал Домінік Трінкан припустив, що в жовтні українські війська можуть захопити весь правий берег Дніпра на Херсонщині, включно з обласним центром.

Радник Офісу президента Олексій Арестович також розповів, що окупанти на правому березі Херсонщини сильно панікують через рух Збройних сил України.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ЗСУ назвали співвідношення втрат України та Росії на війні 5.00 5 2
Політика / Україна
17.10.2022 505
Еще материалы раздела «Україна»