<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Політика
Україна
17.10.2022 519

Військовий експерт назвав проблеми, які очікують окупантів взимку

Експерт вважає, що мобілізовані мають недостатню підготовку.

fce07cfb153d409a3f194e8497466b04_17.10.22

Військовий експерт Роман Світан вважає, що російська окупаційна армія матиме взимку багато проблем. Це - одяг та логістика.

Про це він сказав в етері телеканалу Freedom. Пише ТСН. 

Експерт наголосив, що основною проблемою російської окупаційної армії взимку буде логістика.

"Справа в тому, що російська армія прив'язана до залізниць. Якісь частини, які могли б пересуватися по землі, по автодорогах, взимку вони будуть рухатися тільки по залізниці. Але залізницю наша "арта" зараз контролює: вибивають мости, логістичні ланцюжки", - сказав Роман Світан.

Експерт вважає, що мобілізовано росіяни не зможуть ефективно воювати, оскільки вони не мають належної підготовки. Українська армія ж воює 9 років проти росіян на Донбасі.

Мобілізація у Росії

Російський диктатор Володимир Путін після спроби анексії 4 українських областей оголосив про "часткову" мобілізацію в Росії.

Самі росіяни нарікали на погану підготовку та неналежне спорядження. Видання Guardian повідомило, що серед мобілізованих в Росії вже є перші загиблі. Частину з них ліквідували на фронті, інші - не доїхали, вони вчинили самогубство або померли за загадкових обставин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військовий експерт назвав проблеми, які очікують окупантів взимку 5.00 5 2
Політика / Україна
17.10.2022 519
Еще материалы раздела «Україна»