НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
17.10.2022 546

Киян закликали не виїжджати в середмістя без гострої потреби - ​в центрі перекритий рух транспорту

Після ранкової атаки росіян у центрі Києва перекрито рух транспорту.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Він закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а також не виїжджати в місто без гострої потреби.

"У центрі столиці перекритий рух транспорту на ділянках кількох вулиць. Звертаюся до мешканців Києва: не виїжджайте у середмістя без гострої потреби. А також не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. Будьмо свідомими і дбаємо про власну безпеку! Разом вистоїмо!", - написав Кличко у фейсбуці.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. В результаті атаки в Шевченківському районі сталася пожежа в нежитловій будівлі. Також повідомлялося про влучання в житловий будинок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Киян закликали не виїжджати в середмістя без гострої потреби - ​в центрі перекритий рух транспорту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
17.10.2022 546
Еще материалы раздела «Столиця»