<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
18.10.2022 442

По роті щодня. Арестович розповів про втрати окупантів під Бахмутом

Російські військові щодня в районі Бахмута Донецької області в боях втрачають щонайменше одну роту солдатів і офіцерів.

126_3_id81751_1300x820_4_1300x820_10_650x410_18.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі "Фейгін Live".

"Там місцевість виглядає гірше, ніж у Першу світову війну. Там уже живого місця немає, все викопано артилерією. Ми кладемо їх за найскромнішими, за стриманими оцінками десь рота на день, реально, звичайно, більше. І там пруть нові хвилі по тілах своїх полеглих товаришів. А пруть із однієї простої причини - там подвійна система загороджувальних загонів у районі Бахмута", - зазначив Арестович.

За його словами, з півночі на Бахмут наступають "кадировці", а зі сходу - найманці ПВК "Вагнера".

Нагадаємо, що у Міністерстві оборони України показали відео з позицій українських військових під Бахмутом Донецької області.

Також раніше Зеленський заявив, що останніми днями тривають активні бойові дії на різних напрямках. Найважча ситуація зберігається на Бахмутському напрямі.

Оценка материала:

5.00 / 1
По роті щодня. Арестович розповів про втрати окупантів під Бахмутом 5.00 5 1
Політика / Україна
18.10.2022 442
Еще материалы раздела «Україна»