<
НОВИНИ ДНЯ: «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українціввсі новини дня
Політика
Україна
19.10.2022 417

НАТО найближчими днями поставить Україні сотні станцій для боротьби з дронами

Західні союзники найближчим часом поставлять Україні сотні станцій активних перешкод для протидії дронам, які запускає Російська Федерація.

111_605_650x410_19.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга на Берлінському зовнішньополітичному форумі.

"НАТО найближчими днями доставить в Україну системи для боротьби з дронами. Це будуть сотні станцій активних перешкод", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт заявила, що її країна надасть Україні величезний пакет військової допомоги, до якого увійдуть антидронні системи.

Крім того, стало відомо, що міністри оборони України та Ізраїлю 19 жовтня обговорять можливість постачання ізраїльських засобів протиповітряної оборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО найближчими днями поставить Україні сотні станцій для боротьби з дронами 5.00 5 1
Політика / Україна
19.10.2022 417
Еще материалы раздела «Україна»