<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Світ
19.10.2022 481

"Геронтократичний маразм": Безсмертний пояснив, навіщо Путін їде на саміт G20

Політик вважає, що Путін їде на саміт G20 насамперед для того, аби показати власну "значущість" всередині Росії.

8d018fb51669258f07ce76ce4c305e8e_19.10.22

Путін планує відвідати саміт "Великої двадцятки" на Балі виключно для того, щоб показати це як "перемогу" росіянам. Йому плювати на думку світових лідерів, тому очікувати якихось змін у війні після саміту не варто.

Про це заявив, дипломат і колишній віцепрем'єр, експосол України в Білорусі Роман Безсмертний в інтерв’ю ТСН.ua.

На його думку, в Росії працюють геронтократичні (Геронтократія – "влада старців") закони влади.

"Там працює геронтократичний маразм, який не можна і не потрібно розуміти з точки зору здорового глузду. Бо сама війна – це наслідок цього геронтократичного маразму психічнохворої людини, параноїка", – зазначає Безсмертний.

Політик вважає, що Путін їде на саміт G20 насамперед для того, аби показати власну "значущість" всередині Росії.

"І він буде пнутися, щоб показати, що він зустрічається з міжнародними лідерами. Цивілізованою мовою, на зустріч з ним будуть запізнюватися на пів години, але він все одно поїде. Тому що в Росії (про ці приниження. – Ред.) знати не будуть. Там будуть говорити про "досягнення". Адже існують такі країни як Іран, Китай, частково Індія, то російському "піплу" буде легко показувати "перемогу". Тому що в Росії ще не одне покоління думатиме, що перемагають ті, "з ким великі народи Індії та Китаю". Тому керуватися здоровим глуздом і думати, що його може щось зупинити – помилково", – підсумував Роман Безсмертний.

Нагадаємо, міністерка закордонних справ Індонезії Ретно Марсуді повідомила, що президент України Володимир Зеленський і очільник Кремля Володимир Путін візьмуть участь у саміті G20 на Балі.

Індонезія заявила про готовність організувати зустріч президента України та російського очільника під час саміту G20 в листопаді.

Варто зазначити, що президент Індонезії особисто вручив Зеленському запрошення на саміт G20.

Чи відбудеться зустріч українського президента та російського диктатора, поки невідомо.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Геронтократичний маразм": Безсмертний пояснив, навіщо Путін їде на саміт G20 5.00 5 1
Політика / Світ
19.10.2022 481
Еще материалы раздела «Світ»