<
НОВИНИ ДНЯ: Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.всі новини дня
Політика
Україна
19.10.2022 659

Командування ЗС РФ дало розпорядження захопити Бахмут до кінця жовтня – Маляр

Окупанти отримали наказ захопити місто Бахмут на Донеччині до кінця цього місяця.

7500b9569ac84f49f7cb713bec540712_19.10.22

Керівництво РФ поставило завдання захопити Бахмут до кінця жовтня. Пише ТСН. 

Про це сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр в інтерв'ю медіаплатформі "Ми – Україна".

За словами Маляр, зараз епіцентр найважчих боїв на сході України, зокрема, у Бахмуті. В деяких регіонах на сході ЗСУ просуваються, але у Донецькій області російські окупнати продовжують наступати.

"Росіяни встановили своїм військам – вже вп'яте з початку повномасштабного вторгнення – термін, коли вони мають повністю вийти на адмінкордон Донеччини. Зараз у них план, що вони мають до кінця цього місяця повністю зайняти Бахмут", – сказала Ганна Маляр.
Вона додала, що ЗСУ стримують окупантів біля Бахмута і не дають їм просунутися.

Нагадаємо, що минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Берестове Харківської області; Бахмутське, Іванград, Кліщіївка, Первомайське та Мар’їнка Донецької області.

Раніше у Херсонській ОВА розповіли про успіхи ЗСУ біля Берислава.

Оценка материала:

5.00 / 2
Командування ЗС РФ дало розпорядження захопити Бахмут до кінця жовтня – Маляр 5.00 5 2
Політика / Україна
19.10.2022 659
Еще материалы раздела «Україна»