НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Політика
Україна
19.10.2022 756

Схибити складно. ЗСУ накривають багато мобілізованих під Херсоном, - Арестович

Збройні сили України на Херсонщині накривають багато мобілізованих росіян. Вони зазнають тяжких втрат.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі "Фейгін LIVE"

За його словами, на Херсонському напрямку ЗСУ накривають російські командні пункти та скупчення військ.

"Дуже багато накриваємо мобілізованих. Їх туди привозять, селять величезними масами від 500 до 2 000 осіб в одному місці. І схибити по них складно, навіть якщо ми дуже хотіли б. Серед них стрімко наростають втрати... Навіть Суровікін (командувач російської армії в Україні) , - ред.) сьогодні сказав, що на Херсонщині дуже складно. Ну якщо ти пригнав... тисячі мобілізованих, а з них 1 500 вбитих та поранених за дві доби, то, напевно, можуть бути всякі "непрості рішення", - зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Схибити складно. ЗСУ накривають багато мобілізованих під Херсоном, - Арестович 5.00 5 2
Політика / Україна
19.10.2022 756
Еще материалы раздела «Україна»