<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
19.10.2022 505

Розгортається схема із боротьби. Арестович заявив, що проблему з дронами-камікадзе вирішать

В Україні нині розгортається повна схема із боротьби з іранськими дронами-камікадзе. Найближчим часом проблему з Shahed-136 буде вирішено.

_facebook_com_alexey_arestovich_8_1300x820_1_650x410_19.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live".

Посадовець зазначив, що обіцяні союзниками та партнерами станції протидії БПЛА "дають фактично миттєво" - за добу.

"Це дуже ефективно. Зараз також уже збиває дрони зенітна артилерія. Вчора на Київ летіло 16 дронів, всі були збиті", - розповів Арестович.

Він вказав, що в Україні нині розгортається "повна схема із боротьби з безпілотниками": прожектора та зенітна артилерія, пости нагляду, зв'язок оповіщення.

"Ми протягом декількох тижнів справимося з цією проблемою, а до цього будемо збивати їх звичним способом", - додав радник ОП.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розгортається схема із боротьби. Арестович заявив, що проблему з дронами-камікадзе вирішать 5.00 5 1
Політика / Україна
19.10.2022 505
Еще материалы раздела «Україна»