<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Україна
20.10.2022 543

Завербовані у в'язницях солдати РФ зі зброєю втекли з-під Херсона, - Генштаб

Поповнення втрат підрозділів російських окупаційних військ за рахунок ув'язнених завдало додаткових проблем командуванню.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

Завербовані військовослужбовці з місць позбавлення волі після отримання зброї часто залишають підрозділи та шукають можливість повернутися на територію Росії. За наявною інформацією, після поразки складу з боєприпасами в Херсонській області 17 жовтня частина підрозділу, що залучається до його охорони, отримала поранення, а решта - вдалася до втечі.

Підрозділи Росгвардії під виглядом боротьби з диверсійно-розвідувальними групами проводять заходи щодо пошуку дезертирів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Завербовані у в'язницях солдати РФ зі зброєю втекли з-під Херсона, - Генштаб 5.00 5 2
Політика / Україна
20.10.2022 543
Еще материалы раздела «Україна»