<
НОВИНИ ДНЯ: Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУ  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  США передадуть Україні більш далекобійну зброю, - Нуланд  Картопляні деруни з шинкою та сиром: цікавий рецептвсі новини дня
Політика
Світ
20.10.2022 1933

Повернуться рублевими мільйонерами: російські офіцери на передовій "замутили" непоганий бізнес на мобілізованих

Російські офіцери заробляють тисячі на мобілізованих.

982476a50f43ccc33a7433f7ed42d8f4_20.10.22

Командири ЗС РФ, які перебувають в Україні, роблять бізнес на "спецоперації". Пише ТСН. 

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Офіцери примудрилися непогано заробляти на мобілізованих. Вони беруть гроші, щоб ті не перебували на передовій.

Схема досить проста: якщо військовослужбовець не хоче перебувати на першій лінії фронту, він має заплатити і його відвезуть у тил.

Найбільш поширений такий військовий бізнес на гарячих ділянках фронту, де підрозділи ЗС РФ зазнають втрат і перебування в окопі може вартувати життя.

"Наприклад, у районі Бахмута за таку послугу російські офіцери просять 5 тис. рублів на добу. Сума досить немаленька, але вона розрахована на те, щоб усі одразу не втекли з передка до тилу. Таким чином російські командири хочуть отримати велику суму грошей, яку їм обіцяв шойгу та путін перед відправкою до України але в черговий раз обманув. У цій ситуації, як і в інших, інтереси пересічних військовослужбовців не враховуються", - повідомили у СтратКомі ЗСУ.

Нагадаємо, що через великий "наплив" мобілізованих росіян, охочих здатися в полон, Генпрокуратура РФ намагається блокувати український сайт "Хочу жити", де приймаються заявки щодо здавання у полон.

Оценка материала:

5.00 / 4
Повернуться рублевими мільйонерами: російські офіцери на передовій "замутили" непоганий бізнес на мобілізованих 5.00 5 4
Політика / Світ
20.10.2022 1933
Еще материалы раздела «Світ»