НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
20.10.2022 460

Спецслужби Росії можуть готувати теракти проти власного населення — ГУР

Російські спецслужби, ймовірно, готують теракти проти власного населення.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

Зокрема, військкомати на території РФ розповсюджують «пам’ятки» для місцевих жителів. У цих  «пам’ятках» українські спецслужби звинувачуються в плануванні та проведенні терористичних актів проти мирного населення. Начебто «диверсанти» викладають на дорогах, лавках і в кущах заміновані телефони, гаманці, планшети, а також подібним чином можуть бути заміновані навіть дитячі речі, повідомляє українська розвідка.

«Ця «страшилка» – дзеркальне відображення реальних дій рашистів на тимчасово окупованих територіях України. Після звільнення там справді масово залишались різноманітні заміновані предмети, побутові прилади і дитячі іграшки, які призводили до каліцтв і навіть смертей мирного населення», - наголошує ГУР.

Українська розвідка вважає, що ймовірно російські спецслужби таким чином готують підґрунтя для проведення провокацій з подальшим звинуваченням України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спецслужби Росії можуть готувати теракти проти власного населення — ГУР 5.00 5 1
Політика / Україна
20.10.2022 460
Еще материалы раздела «Україна»