<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Світ
21.10.2022 378

Іранські військові прибули в Крим для допомоги росіянам з дронами, - Білий дім

Росія використовує закуплені у Ірану дрони-камікадзе для завдання ударів по всій території України.

Про це заявив представник Ради національної безпеки при Білому домі Джон Кірбі, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter журналістки Кейтлін Дорнбос.

Крім того, за словами Кірбі, іранські військові фахівці перебувають у тимчасово окупованому Криму, допомагаючи російським солдатам розгортати їх та спрямовувати на цілі.

"За нашою оцінкою, іранські військовослужбовці перебували в Криму і допомагали Росії в цих операціях. Тегеран зараз бере безпосередню участь "на землі" (у війні в Україні – ред.), а також наданням зброї, яка знищує мирне населення та громадянську інфраструктуру в Україні", - додав Кірбі.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що протягом місяця українські військові збили 233 дрони-камікадзе та десятки ракет.

У свою чергу Олексій Арестович розповів, що в Україні зараз розгортається повна схема боротьби з іранськими дронами-камікадзе. Найближчим часом проблему з Shahed-136 буде вирішено.

Оценка материала:

5.00 / 2
Іранські військові прибули в Крим для допомоги росіянам з дронами, - Білий дім 5.00 5 2
Політика / Світ
21.10.2022 378
Еще материалы раздела «Світ»