НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
21.10.2022 563

Недалекоглядність та страх: експертка пояснила, чому Захід не обговорює розпад Росії

Захід боїться обговорювати можливий розпад Росії. Це каже про “недалекоглядність” експертів, активістів та політиків.

c8666d08423373eecf92d095057ec50c_21.10.22

Захід не хоче обговорювати можливий розпад Росії та зміну керівництва Кремля.

Про це в інтерв’ю ТСН розповіла голова напряму "Регіональна безпека та дослідження конфліктів" Фонду демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва Марія Золкіна.

“Це абсолютна недалекоглядність, оскільки справа тут не в преференціях. Це питання аналізу альтернатив і підготовки до будь-якої з них. Логіка будь-яких конфліктів підводить нас до того, що військова поразка авторитарних режимів не дає можливості цим авторитарним режимам вижити. Єдиний спосіб для цієї системи залишитися при владі - це піти на певну домовленість з ворогами. Саме тут ми повертаємося до зміни Путіна на когось іншого”, - пояснює Марія Золкіна.

Також вона додала, що із наявних політиків Путін всіх колективно пов’язав відповідальністю за війну в Україні. Водночас у самого Путіна немає можливості внутрішньо в РФ пережити поразку на фронті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Недалекоглядність та страх: експертка пояснила, чому Захід не обговорює розпад Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
21.10.2022 563
Еще материалы раздела «Світ»