<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Політика
Світ
21.10.2022 938

В Росії мобілізація закінчується не для всіх – Генштаб

В Росії офіційно завершується мобілізація. Водночас примусове вручення повісток окремим категоріям росіян триває.

c91e68b01721632ead1ddb15bd8a0e11_21.10.22

В Росії мобілізація закінчується не для всіх. Окремі категорії чоловіків в РФ продовжують отримувати повістки. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Як зазначається, військово-політичне керівництво РФ офіційно завершує мобілізацію. Проте окремим категоріям росіян продовжують видавати повістки.

“В населеному пункті Мосрентген Московської області мобілізованих розмістили в пункті дислокації 27-ї окремої мотострілецької бригади для їхнього медичного огляду та подальшого направлення до зони бойових дій. Під час уже проведених мобілізаційних заходів виникають суттєві проблеми”, - розповіли в Генштабі ЗСУ.

Там також додали, що окупанти на тимчасово зайнятих територій продовжують примусову мобілізацію. Одночасно розпочато евакуацію цивільного населення на окремих напрямках.

Що відомо про часткову мобілізацію в Росії

Часткову мобілізацію в РФ фюрер Путін оголосив 21 вересня. Аргументував він це тим, що РФ начебто воює проти “колективного Заходу”.

Планувалося призвати до армії та відправити на фронт 300 тисяч росіян. Проте це тільки офіційні дані. Водночас примусова та “тиха” мобілізація в РФ проводилася від початку повномасштабного вторгнення до України. Призивали чоловіків і на тимчасово окупованих територіях.

Перші мобілізовані на фронті з’явилися вже через два тижні. І одразу почали потрапляти в полон до українських військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії мобілізація закінчується не для всіх – Генштаб 5.00 5 2
Політика / Світ
21.10.2022 938
Еще материалы раздела «Світ»