НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
22.10.2022 2190

Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії: "Треба, щоб людям було чим займатися"

Президент країни-агресорки вкотре визнав проблему масового алкоголізму в регіонах.

Кремлівський диктатор Володимир Путін на зустрічі з губернатором Магаданської області розповів, як боротися з алкоголізмом в Росії.

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди. Пише ТСН. 

"Треба, щоб людям було чим займатися. Упевнений, не заборона, а саме можливість зайнятися саморозвитком, цікавою справою, розвивати свої хобі – ось це надзвичайно важливо, це точно абсолютно допоможе", – сказав Путін.

Він також попросив голову Магаданської області Сергія Носова звернути увагу на високий рівень споживання алкоголю в регіоні. Путін повторив, що проблема вирішується не заборонами, а можливістю саморозвитку.

Мобілізація і алкоголізм

У Забайкальському краї Росії мобілізовані чоловіки не доїжджають до фронту. Їх вертають додому через проблеми з алкоголем.

"Є такі, з ким інші мобілізовані навіть не хочуть виконувати спільне завдання через їхні морально-вольові якості. Тому що вони від ранку до вечора сині ходять, у них проблема одна - як за пляшкою збігати", - сказав депутат Держдуми РФ від Забайкалля Андрій Гурульов.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії: "Треба, щоб людям було чим займатися" 5.00 5 3
Політика / Росія
22.10.2022 2190
Еще материалы раздела «Росія»