<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
22.10.2022 577

Взимку Київ може залишитися без тепла на кілька днів або тижнів

Цієї зими багатоквартирні будинки у Києві можуть залишитися без опалення на кілька днів чи тижнів.

Про це попередив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв відповідаючи на запитання «Економічної правди».

«Така вірогідність є. Вона пов'язана не з дефіцитом газу чи технологічними питаннями, а з тим, що ворог полює на наші інфраструктурні об'єкти, руйнує енергетичні об'єкти. Ми повинні це розуміти та усвідомлювати», - наголошує Пантелєєв.

Заступник голови КМДА також не виключає, що мережа централізованого опалення може бути виведена з ладу в результаті удару ракет чи безпілотників. За його словами, міська влада планує свою діяльність з урахуванням того, що такі випадки будуть.

Водночас, Пантелєєв очікує, що температура у квартирах киян буде на рівні 18 градусів.

«Річ у тім, що система централізованого теплопостачання міста спроєктована і сконструйована так, що менше певних показників давати не може. Думаю, температура буде десь 18 градусів», - зазначає він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Взимку Київ може залишитися без тепла на кілька днів або тижнів 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
22.10.2022 577
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»