<
НОВИНИ ДНЯ: Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФвсі новини дня
Політика
Світ
23.10.2022 491

Сі Цзіньпін ще на п'ять років залишився при владі Китаю

Сі Цзіньпін був затверджений лідером Китаю на безпрецедентний третій п'ятирічний термін.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що Сі Цзіньпіна оголосили генеральним секретарем правлячої Комуністичної партії, повернувши Китай до одноосібного правління після десятиліть розподілу влади між елітою.

Він представив новий Постійний комітет Політбюро, до якого входять Чжао Лецзі і Ван Хунін, що були у попередньому складі, а також нові члени Цай Ці, Дін Сюєсян і Лі Сі та Лі Цян.

Партійний секретар Шанхаю Лі Цян, ймовірно, буде призначений наступним прем'єр-міністром, коли Лі Кецян піде у відставку в березні після двох термінів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сі Цзіньпін ще на п'ять років залишився при владі Китаю 5.00 5 1
Політика / Світ
23.10.2022 491
Еще материалы раздела «Світ»