<
НОВИНИ ДНЯ: Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадоювсі новини дня
Політика
Україна
24.10.2022 449

Росіяни блокують зв'язок в Херсоні, аби "відрізати" ЗСУ від партизанів

Росіяни демонтують телекомунікаційне обладнання з телецентру в тимчасово окупованому Херсоні. Намагаються таким чином "відрізати" наших воїнів від партизанів.

_viyskovi_lugansk_shchastya_gettyimages_1239968196_5_650x410_24.10.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу "Центру національного спротиву".

"За даними херсонського підпілля, росіяни демонтують телекомунікаційне обладнання з телецентру. Зокрема російський інтернет-провайдер «Міранда» демонтував центральний вузол із телерадіо центру. Надалі росіяни планують залишити місто повністю без зв’язку, теле- та радіомовлення", - пише пресслужба.

Зазначається, що таким чином окупанти намагаються ізолювати місто, аби партизани не могли передавати інформацію нашим воїнам під час контрнаступу.

"Центр національного спротиву" закликав містян покинути ТОТ та виїхати на підконтрольну Києві територію.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, за словами керівниці пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталії Гуменюк, Росія продовжує закріплювати свої позиції на лівому березі Дніпра в тимчасово окупованому Херсоні. Тим часом наші воїни й надалі просувають лінію фронту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни блокують зв'язок в Херсоні, аби "відрізати" ЗСУ від партизанів 5.00 5 1
Політика / Україна
24.10.2022 449
Еще материалы раздела «Україна»