<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
Політика
Світ
24.10.2022 449

Мобілізовані росіяни стріляють по своїм ж підрозділам через брак досвіду та організації взаємодії

Окупантам не вистачає взуття, одягу, організації та досвіду.

982476a50f43ccc33a7433f7ed42d8f4_24.10.22

Російське військове командування має проблеми з матеріальним забезпеченням мобілізованих. "Мобікам" не вистачає взуття, одягу та спорядження. Крім того, через брак досвіду та слабку організацію взаємодії трапляються випадки так званого "дружнього вогню" між підрозділами РФ. Пише ТСН. 

Про це 23 жовтня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Так, на Херсонському напрямку, відмобілізовані російські військовослужбовці вирізняються поганим екіпіруванням, у більшості відсутнє військове взуття та інші елементи форми одягу та спорядження.

Відомо, що мобілізований особовий склад російських окупаційних військ відправляється на війну з огляду оперативної обстановки. Командування не зважає на рівень їх підготовленості. Таким чином російське військове керівництво намагається утримати лінію фронту.

Через слабку організацію взаємодії також є непоодинокі випадки "дружнього вогню" між підрозділами РФ.

Нагадаємо, триває 242 доба повномасштабної війни Росії проти України. Для її підтримання РФ продовжує комплектувати підрозділи за рахунок мобілізованих та знімає зі зберігання військову техніку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мобілізовані росіяни стріляють по своїм ж підрозділам через брак досвіду та організації взаємодії 5.00 5 2
Політика / Світ
24.10.2022 449
Еще материалы раздела «Світ»