<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
25.10.2022 659

Подоляк розповів, що означає бути українцем 2022 року

Україна усупереч усьому переможе, наголосив Подоляк.

В Україні 24 жовтня розпочався 9 місяць повномасштабного вторгнення Російської Федерації. У цьому контексті радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що означає бути українцем 2022 року. Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму твітері.

"Як це – бути українцем у 2022-му? Це діти, які звикли до сирен, і новини про втрати знайомих. Це, коли одні вирішили, що ти не маєш права існувати, а інші кажуть, що тобі не протриматися 3 дні. Це коли ти 9 місяців борешся за свій дім і свою країну. Усупереч усьому. І ти переможеш", - пише Подоляк.

Нагадаємо, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак 24 жовтня заявив, що переговорів з Росією, яка розпочала війну в Україну, тероризує мирних людей, вчинила теракт проти українських військовополонених в Оленівці, а нині маніпулює Запорізькою АЕС і залякує Каховською ГЕС, не буде.

Як повідомлялося, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розповів, що війна в Україні може закінчитися до літа наступного року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подоляк розповів, що означає бути українцем 2022 року 5.00 5 2
Політика / Україна
25.10.2022 659
Еще материалы раздела «Україна»