<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
26.10.2022 2088

В Росії Путіна критикує засновник "Вагнера" Пригожин: падає авторитет очільника Кремля

Засновник “ПВК Вагнера” Євген Пригожин особисто критикував фюрера Путіна щодо військових дій в України.

667de5302bef4ed6c8e3ccda9791fc3c_26.10.22

Очільника Кремля Путіна особисто критикував засновник формування “Вагнера” Євген Пригожин. Він висловлював фюреру незадоволення військовими діями в Україні. Пише ТСН. 

Про це пише видання Washington Post.

Пригожин, як повідомляється, і публічно кілька тижнів тому критикував Путіна. Проте сам Пригожин, коли висловлював Путіну критику, почувався комфортно. Це каже про те, як зростає вплив Пригожина та падає авторитет Путіна на тлі постійних помилок та втрат на полі бою.

“Протягом багатьох років Пригожин діяв у тіні російської влади, заперечуючи зв’язки із сумнозвісною російською групою найманців Вагнера та петербурзькою фабрикою інтернет-тролів, яку, за словами влади США, він фінансував для втручання в президентську кампанію в США 2016 року. Він допомагав просувати зовнішні цілі Кремля поза формальними структурами та отримав прізвисько ”кухар Путіна” через те, що володів рестораном у Санкт-Петербурзі, який колись відвідував Путін”, - пише Washington Post.

Нагадаємо, що Кадиров закликав "стирати з землі" міста України і невдоволений "слабкими відповідями" Росії.

Оценка материала:

5.00 / 4
В Росії Путіна критикує засновник "Вагнера" Пригожин: падає авторитет очільника Кремля 5.00 5 4
Політика / Росія
26.10.2022 2088
Еще материалы раздела «Росія»