<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2022 439

В Україні очікується потепління та дощі: прогноз погоди на 26 жовтня

Синоптики поділилися актуальним прогнозом погоди в Україні.

Синоптики поділилися прогнозом погоди на 26 жовтня. Україну накриють дощі, а температура повітря збільшиться. Пише meta.ua.

Прогноз погоди в Україні на 26 жовтня

В центральній Україні опадів не передбачається, окрім Полтавської та Дніпропетровської областей. Температура повітря вдень у центральних областях коливатиметься від +12 до +16 °С, а вночі від +8 до +12 °С.

У західних областях України без опадів. Денна температура повітря складе від +12 до +16 градусів за Цельсієм, а нічна температура коливатиметься від +6 до +10 °С.

На півночі України без опадів, крім Сумської та Чернігівської областей. Там очікуються дощі. Стовпчики термометрів покажуть температуру повітря вдень від +10 до +14 градусів Цельсія, а вночі від +6 до +10 °С.

У східних регіонах України очікуються дощі. Температура повітря вдень становитиме від +9 до +13 °С, а вночі від +6 до +10 °С.

У південних областях України очікуються дощі, крім Одеської та Миколаївської областей. Там опадів не передбачається. Денна температура повітря становитиме від +15 до +19 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +9 до +13 °С.

У Києві опадів не передбачається. Денна температура повітря становитиме від +11 до +14 градусів Цельсія, а нічна температура коливатиметься від +7 до +10 °С.

Раніше синоптики розповіли, чи будуть взимку в Україні сильні морози. Українцям не слід боятися тривалих морозів цієї зими.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні очікується потепління та дощі: прогноз погоди на 26 жовтня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2022 439
Еще материалы раздела «Суспільство»