<
НОВИНИ ДНЯ: Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2022 439

Навчальні заклади Київської області можуть відновити очний формат роботи: названо дату

У Київській області всі освітні заклади можуть відновити очне та змішане навчання вже з середи, 26 жовтня.

img_7596_id83765_1300x867_650x410_26.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Київської ОВА.

За даними відомства, рішення про можливість відновлення очного та змішаного формату навчання ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області.

"Ситуація в області дає змогу відновити освітній процес у стінах школи для кожного з учнів за наявності влаштованого укриття", - зазначають в ОВА.

Також там додали, що про будь-які зміни в організації навчального процесу поінформують додатково.

Зазначимо, у Київській області запровадили дистанційне навчання у школах до 21 жовтня. Таке рішення пов'язане з ракетними обстрілами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що осінні канікули в Києві у школярів розпочнуться 31 жовтня і продовжаться до 6 листопада.

Оценка материала:

5.00 / 2
Навчальні заклади Київської області можуть відновити очний формат роботи: названо дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2022 439
Еще материалы раздела «Суспільство»