<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Світ
26.10.2022 633

Стало відомо, за скільки років Росія відновить ракетні запаси

Росія стикається з проблемами відновлення запасів озброєння, зокрема, через санкції.

В силових структурах України вважають, що Росії знадобиться п'ять років для відновлення довоєнного запасу ракет. Пише ТСН. 

Про це пише "Українська правда" з посиланням на власні джерела.

"Їм п’ять років треба на відновлення запасу станом на лютий цього року. Санкції тримають їх без складових", - розповіли виданню.

Співрозмовник УП також уточнив, що росіянам все ж вдається "потрошки" виробляти ракети зі старих запасів, але не у довоєнних темпах та обсягах.

Ракетний терор Росії

Армія Російської Федерації від початку повномасштабного вторгнення щоденно обстрілює міста України ракетами, руйнуючи інфраструктуру та вбиваючи цивільне населення.

Як розповів президент Володимир Зеленський, від 24 лютого Росія випустила по Україні орієнтовно 4500 ракет.

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов зазначив, що у Росії закінчуються високоточні ракети, саме тому окупанти почали застосовувати у війні дрони-камікадзе "Shahed-136".

На думку військового експерта Олега Жданова, Росія використала 35% свого ракетного арсеналу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, за скільки років Росія відновить ракетні запаси 5.00 5 2
Політика / Світ
26.10.2022 633
Еще материалы раздела «Світ»