<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.10.2022 417

Заклики до заощадження електроенергії будуть актуальними ще кілька місяців — голова “Укренерго”

Результати економного використання електроенергії українцями вже очевидні, але упродовж осінньо-зимового періоду все ще доведеться заощаджувати.

e7875e4c3337d45c59f13a4d016944a1_26.10.22

Навіть декілька відсотків економії електроенергії по всій енергосистемі дуже сильно допомагають її збалансувати. Пише ТСН. 

Про це повідомив у коментарі ТСН голова національної енергетичної компанії “Укренерго” Володимир Кудрицький.

“Ми бачимо в режимі реального часу в нашому диспетчерському центрі результати зусиль наших громадян, тієї економії, яку вони демонструють... Заклики [заощаджувати електроенергію] не пройшли марно, ми дуже вдячні”, - зауважив він.

Водночас Кудрицький звернувся до громадян України не полишати цю звичку і продовжувати економно використовувати електроенергію.

“На жаль, можна прогнозувати, що осінньо-зимовий період буде надскладним і я думаю, що заощадження електроенергії буде актуальним релевантним закликом в наступні місяці”, - наголосив він.

Нагадаємо, диспетчерський центр НЕК "Укренерго" вимушено застосував графіки обмеження для промислових та інших категорій споживачів у всіх регіонах України для стабілізації роботи енергосистеми.

Оценка материала:

5.00 / 1
Заклики до заощадження електроенергії будуть актуальними ще кілька місяців — голова “Укренерго” 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.10.2022 417
Еще материалы раздела «Суспільство»