<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабаху  Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного дня  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
26.10.2022 1698

Ексдепутат Держдуми: Путін найближчим часом втратить Херсон

Путін втратить Херсон найближчим часом. Проте він все одно продовжить ядерний шантаж та знищення енергетичної системи України.

6393a0b139bd4cd4ea1e9923c8558784_26.10.22

Фюрер Путін найближчим часом втратить Херсон. Та однаково продовжить обстрілювати в Україні енергетичні об’єкти та шантажувати світ ядерною кнопкою. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю “Радіо НВ” повідомив російський опозиціонер та колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

За його словами, втрата російськими окупантами Херсона - це очевидна подія. Це розуміє навіть новий командувач військ РФ в Україні Суровікін. Його ж призначили для того, щоб відвести критику після втрати Херсона від міністра оборони Сергія Шойгу.

“Зараз є професійний генерал, але він новий для суспільства, ще не встиг нічого зробити, він тільки призначений. Тому здача Херсона — це боляче, але є також певна гра по піару. Усі розуміють, що на війні все погано. Вони продовжуватимуть те, що почали робити зараз: нищити українську енергетичну інфраструктуру та намагатимуться створити тиск з боку пересічних громадян України на власну владу, щоб Володимир Зеленський почав розмовляти з Путіним і прагнув перемир'я. І також вони продовжуватимуть шантаж Заходу щодо ядерної зброї з тією ж метою: щоб Захід чинив тиск на Зеленського для початку переговорів. Я вважаю, що це основна надія”, - розповів Пономарьов.

Нагадаємо, що на Луганщині росіяни мобілізують усіх чоловіків, а на Запоріжжі окупанти просять їжу та помитися.

Оценка материала:

5.00 / 5
Ексдепутат Держдуми: Путін найближчим часом втратить Херсон 5.00 5 5
Політика / Україна
26.10.2022 1698
Еще материалы раздела «Україна»