<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Світ
27.10.2022 512

Російській пропагандистці Симоньян заборонили в’їзд до Вірменії

Російська пропагандистка, головна редакторка прокремлівського телеканалу RT Маргарита Симоньян заявила, що їй заборонили в'їзд до Вірменії.

1___5690_650x410_27.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на її Telegram-канал.

Пропагандистка поскаржилася, що крім неї в'їзд також заборонили депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну. За її словами, він "багато років затято підтримував Вірменію".

Раніше сам Затулін у своїх соцмережах повідомив, що отримав лист про "небажаність" його приїзду до Вірменії. У документі зазначається, що останні висловлювання російського депутата завдають шкоді Вірменії та союзницьким відносинам з РФ.

Вірменські ЗМІ вважають, що Затуліну заборонили в'їзд через звинувачення влади Вірменії у "поразці під час 44-денної війни у Нагірному Карабаху".

Нагадаємо, раніше директор телеканалу Russia Today Антон Кузнєцов-Красовський закликав топити та спалювати українських дітей. Україні відреагувала на такі заяви та закликала заборонити російський телеканал в усіх країна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російській пропагандистці Симоньян заборонили в’їзд до Вірменії 5.00 5 1
Політика / Світ
27.10.2022 512
Еще материалы раздела «Світ»