<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Світ
27.10.2022 5132

Ганебніше не придумати: китайське керівництво вдосконалило принизливе прізвисько для Путіна

Через розв'язану війну в Україні Путін зробив себе вигнанцем. Людиною, з якою не хочуть спілкуватися світові лідери. Кажуть, китайський президент Сі Цзіньпін навіть модернізував прізвисько, яке керівництво Китаю раніше придумало для російського "фюрера".

ae553d0a1a46703663fb0b2c09deaed8_27.10.22

Ще влітку писали, що Путін запрошував президента Сі Цзіньпіня відвідати Росію, але отримав рішучу відмову. Тоді ж у телеграм-каналах з'явилася інформація про те, що китайське керівництво придумало принизливе прізвисько для Путіна. А тепер, як повідомляє канал Generall SVR, це прізвисько "допрацювали". Пише ТСН. 

Вся річ у тому, що тепер президент Сі не тільки не хоче приїжджати до РФ, але й не має наміру вести телефонні переговори з президентом Путіним. Канал пише, що у понеділок та вівторок Путін просив МЗС організувати йому телефонну розмову з лідером Китаю, але китайська сторона відповіла відмовою.

"Цього разу китайська сторона натякнула, що важливого предмета для розмови немає, а дрібниці товариш Сі обговорювати хтозна з ким не має наміру. Сі Цзіньпін у лютому отримав особисті запевнення від Путіна в швидкій (було навіть вимовлене слово "блискавично") реалізації геополітичних амбіцій в українському напрямку. Китайський лідер повірив і дав зрозуміти, що в разі швидкої реалізації військових планів російського керівництва Путін може розраховувати не тільки на розуміння китайського керівництва, але й на підтримку. В очах Сі Цзіньпіна та керівництва Китаю Путін припустився непоправної помилки, він програв війну, яку сам і затіяв", - пише канал.

Кажуть, що через нищівний для Путіна та його режим провал в Україні, російський "фюрер" тепер постійно чекає на "ножа у спину" від китайських товаришів. А пан Сі Цзіньпін, який дав прізвисько Путіну "цуценя", тепер до цього прізвиська ще додає "без зубів".

Оценка материала:

5.00 / 4
Ганебніше не придумати: китайське керівництво вдосконалило принизливе прізвисько для Путіна 5.00 5 4
Політика / Світ
27.10.2022 5132
Еще материалы раздела «Світ»