<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
27.10.2022 467

Фінансують вбивства. Компанії, що залишились в РФ, повинні нести відповідальність, - Подоляк

Усі компанії, що досі не пішли в російського ринку, фінансують війну Росії проти України, вони повинні нести за це відповідальність.

Про це повідомляє РБК-Україна з посилання на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

"Кожна компанія, яка продовжує працювати в РФ, фінансує хрестовий похід Путіна проти західного світу і вбивства українців. Zara та інші повинні нести відповідальність, і не тільки репутаційну. Сьогодні кожен має зробити цивілізаційний вибір: підтримувати демократію чи терор", - написав він.

Як повідомлялося раніше, магазин одягу Zara продовжить працювати в Росії, але, можливо, змінить назву на New Fashion.

Пізніше стало відомо, що іспанський виробник і продавець одягу Inditex, що володіє мережею Zara, продасть бізнес в РФ своєму ліванському франчайзі Daher group.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансують вбивства. Компанії, що залишились в РФ, повинні нести відповідальність, - Подоляк 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
27.10.2022 467
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»