<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
27.10.2022 1546

"Пластами накладають": Арестович назвав кількість загиблих росіян під Бахмутом

Українські військові продовжують героїчні бої під Бахмутом - вони знищили вже біля 8 тисяч росіян.

_facebook_com_alexey_arestovich_9_650x410_27.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на слова радника Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі "Фейгін-LIVE".

Він заявив, що точної інформації про ворожі втрати під Бахмутом у нього немає, але він знає, що росіяни кидають на українських захисників "пласти" солдатів.

"Під Бахмутом. Скажу, що чув. Не можу ручатися. Близько 8000 з російської сторони (померло, - ред.). Це тільки під Бахмутом. Пластами накладають. Це за останні півтора місяця", - заявив він.

Нагадаємо, що 23 жовтня, українські військові відбили ворожий наступ в Донецькій області, зокрема біля Бахмуту та Авдіївки.

Військові експерти кажуть, що в цій боротьбі за контроль над зруйнованим містом амбіції російського олігарха Євгена Пригожина, засновника групи найманців ПВК "Вагнера", могли затьмарити всю стратегічну логіку.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Пластами накладають": Арестович назвав кількість загиблих росіян під Бахмутом 5.00 5 4
Політика / Україна
27.10.2022 1546
Еще материалы раздела «Україна»