<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експертавсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2022 1078

Військовий розповів, що "кадирівці" бояться потрапити на передову і відправляють замість себе "мобіків"

"Кадирівці" звикли відправляти на передову "мобиків", щоб самим не загинути на війні в Україні

Так звані "елітні" війська Кадирова не прагнуть на передову, щоб загинути в бою з українськими військовими. Замість себе вони відправляють туди мобілізованих. Пише ТСН. 

Про це в ефірі Апостроф ТV заявив боєць батальйону "Свобода" Національної гвардії України Ярослав Лисенко.

Він розповів, що нещодавно його побратими взяли в полон кілька "кадирівців", у яких була хороша екіпіровка, але не було мотивації воювати.

Лисенко заявив, що не вважає їх серйозними воїнами, оскільки у полонених немає мотивації вмирати за Путіна або Кадирова. За словами військового, "кадирівці "були впевнені, що в Україні їх чекає "легка прогулянка" або їх відправлять в загороджувальні загони, щоб стріляти у "мобиків", які відступають.

"Також у нас попадають в полон і "чмобіки", вони самі масово здаються. По ним видно, що вони не те, що не вправні воїни, вони взагалі ніякі воїни. Ми їх збираємо до куп, відправляємо в СБУ і на цьому все закінчується", — сказав Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське керівництво вирішило змінити тактику вербування ув'язнених на війну проти України.

Також ми повідомляли, що у Харкові затримали коригувальника вогню, який був фанатом "кадирівців".

Оценка материала:

5.00 / 1
Військовий розповів, що "кадирівці" бояться потрапити на передову і відправляють замість себе "мобіків" 5.00 5 1
Політика / Україна
28.10.2022 1078
Еще материалы раздела «Україна»