<
НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штрафвсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2022 776

Путін не готовий закінчувати війну проти України і сідати за стіл переговорів – ISW

Путін все ще сподівається добитися своїх цілей, заради яких він розпочав війну

a30f14df6621ed535af268f57a93eefc_28.10.22

Останні висловлювання російського диктатора Володимира Путіна щодо війни в Україні свідчать про те, що він не готовий закінчувати війну і сідати за стіл переговорів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Експерти інституту вважають, що заяви Путіна про те, що "Україна втратила суверенітет" і "США використовують Україну як "таран" проти Росії" вказують, що кремлівський диктатор все ще живе у світі пропаганди, яку сам і створив.

Думки Путіна поділяє і спікер держдуми В'ячеслав Володін, який заявив, що Україна "окупована НАТО" і є "колонією США".

В ISW зазначили, що така риторика російського керівництва не сумісна з переговорами для досягнення миру на рівноправній основі.

"Натомість це рішуче свідчить про те, що Кремль все ще прагне військової перемоги в Україні та зміни влади у Києві, що вплинуло б на переорієнтацію України від Заходу. Це також вказує на те, що цілі Путіна виходять за межі території, яку він намагався анексувати", - додали аналітики.

Нагадаємо, раніше держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що США попередили Путіна про наслідки ядерного удару по Україні.

Також ми раніше повідомляли, що Росія у пропаганді про "брудну бомбу" України використала словенське фото 10-річної давнини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін не готовий закінчувати війну проти України і сідати за стіл переговорів – ISW 5.00 5 1
Політика / Україна
28.10.2022 776
Еще материалы раздела «Україна»