<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Політика
Світ
28.10.2022 414

Подоляк про місце Путіна: увійде в історію як велика темна пляма

Подоляк порадив бути обережними зі своїми бажаннями.

781e2440780dec93e2ba77c430fc9e45_28.10.22

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що президент Росії Володимир Путін увійде в історію не як великий завойовник, а - як велика темна пляма. Пише ТСН. 

Про це Подоляк написав у своєму Twitter.

Представник ОП порадив диктатору Путіну бути обережним зі своїми бажаннями.

"Путін мріяв увійти в історію як великий завойовник, а увійде як велика темна пляма - останній імператор, який призвів до занепаду і падіння імперії. Наступні покоління вивчатимуть не його перемоги, а помилки та злочини", - йдеться у його дописі.

До слова, від початку війниПутіна почали називати сучасним Адольфом Гітлером. Зокрема, колишній заступник головнокомандувача сил НАТО в Європі Річард Ширрефф провів паралелі між бомбардуваннями українських міст армією РФ та атаками на Лондон 1940-1941 років німецькими фашистами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Подоляк про місце Путіна: увійде в історію як велика темна пляма 5.00 5 1
Політика / Світ
28.10.2022 414
Еще материалы раздела «Світ»