<
НОВИНИ ДНЯ: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦКвсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2022 484

У Генштабі пояснили ситуацію з мобілізацією в Україні: "Активізації немає"

У Генштабі заявили, що мобілізація в Україні проводиться за планом, залежно від ситуації на фронті.

61e35ac3922dacbe39886d7e48d5723a_28.10.22

У Генштабі ЗСУ прокоментували ситуацію з мобілізацією в Україні. Відомо, що суттєвої активізації проведення мобілізації наразі немає. Військовозобов’язаних призивають до армії щомісяця залежно від ситуації на фронті.

Про це 27 жовтня розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

"Заходи мобілізації в Україні проводяться від 24 лютого, заходи проводяться планово. Кожен місяць призивається військовозобов'язаний на доукомплектування певних військових структур або на формування нових структур, відповідно до обстановки на фронті, до тих рішень, які прийняті військово-політичним керівництвом", — зазначив Громов.

За його словами, наразі суттєвого збільшення чи активізації проведення мобілізації немає.

"Заходи мобілізації проводяться за планом і будуть проводитись за планом", - резюмував Громов.

Нагадаємо, головний військком Києва розповів, що робити українцям після отримання повістки та що загрожує в разі неявки до військкомату.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Генштабі пояснили ситуацію з мобілізацією в Україні: "Активізації немає" 5.00 5 1
Політика / Україна
28.10.2022 484
Еще материалы раздела «Україна»