<
НОВИНИ ДНЯ: У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.10.2022 432

Україну знову накрила хвиля "мінувань"

Правоохоронці Тернополя, Львова та Луцька у п'ятницю, 28 жовтня, отримали повідомлення про замінування об'єктів у містах.

Як повідомив у Telegram мера Тернополя Сергія Надала, у місті надійшла інформація про ймовірне замінування будівлі міськрайонного суду на вулиці Котляревського, 34. На місці вже працюють відповідні служби.

"Прошу вас не підходити до будівлі та бути обережними", - звернувся мер до місцевих мешканців.

За інформацією видання Varta1, у п'ятницю у Львові анонім повідомив про масове замінування адміністративних установ та навчального закладу.

"Надійшло повідомлення про замінування середньої школи №90 та всіх судів Львова. Правоохоронці почергово перевірятимуть повідомлення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє портал "Волинські Новини" з посиланням на джерела, близько 13:25 невідомий телефоном повідомив на лінію 102 про те, що приміщення Луцького міськрайонного суду на вул. Лесі Українки та Конякіна заміновані.

На місці вже працюють вибухотехніки та рятувальники.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну знову накрила хвиля "мінувань" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.10.2022 432
Еще материалы раздела «Суспільство»