<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
28.10.2022 449

Експрезидент Німеччини назвав Путіна ворогом із повної психів марксистсько-ленінської системи

Західним лідерам слід усвідомити, що становлення російського диктатора Володимира Путіна відбувалося в "повній психів марксистсько-ленінській системі", і цей бекграунд змішався з його неоімперськими замашками, що "дає небезпечну суміш".

Про це Badische Zeitung заявив колишній президент Німеччини (2012-2017) Йоахім Гаук.

Гаук, "який випустив кілька років тому книгу про толерантність, зараз займає чітку позицію на підтримку України", пише видання в підводці до інтерв'ю з політиком.

Він наголошує: "Не можна забувати, наскільки глибоко люди, на зразок Путіна, натхненні леніністським мисленням".

"Якщо в тебе влада, ніколи не віддавай її". Нині ми бачимо це вже без комунізму – у його націоналістичних імперських жестах. Друге – "хто сильніший, той і правий". Комуністичний принцип, який спостерігаємо сьогодні. Третє – безпорадність суспільства: "не дозволяй свободи думок". Це все народжене у комунізмі, а зараз відроджено. Немає свободи думок, немає суспільства, немає вільних ЗМІ. Четверте – "використовуй репресивний апарат", – перерахував Гаук.

Як сказав політик, "так їх навчали в КДБ, і тепер це радянське змішалося з неоімперською ідеологією Росії".

"Це дуже небезпечна суміш", – наголосив він, додавши під час інтерв'ю, що "у нас попереду ворог".

За словами президента ФРН у 2012—2017 роках, Путін – "старий КДБіст, який був соціалізований у марксистсько-ленінській системі, повній психів", і саме це є коренем того, як він ставиться до України і як веде війну.

Західним лідерам, додав Гаук, настав час усвідомити ці факти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Експрезидент Німеччини назвав Путіна ворогом із повної психів марксистсько-ленінської системи 5.00 5 1
Політика / Україна
28.10.2022 449
Еще материалы раздела «Україна»