<
НОВИНИ ДНЯ: Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!  Теплий початок літа: Укргідрометцентр дав прогноз на червень  Уряд затвердив умови додаткової відпустки військовим за знищену російську технікувсі новини дня
Політика
Україна
30.10.2022 1518

Залужний назвав чотири ключові завдання для ЗСУ

Окупанти не мають успіху на полі бою, незважаючи на абсолютну вогневу перевагу та збільшення кількості військ. Перед ЗСУ стоять чотири ключові завдання.

_facebook_com_cincafu_2_1300x820_2_650x410_30.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Залужний під час телефонної розмови поінформував голову об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі про такі ключові завдання української армії:

  • звільнити окуповані території,
  • не допустити захоплення ворогом нових ділянок,
  • забезпечити прикриття об'єктів критичної інфраструктури нашої держави засобами протиповітряної та протиракетної оборони,
  • продовжити формування та підготовку резервів для ведення майбутніх бойових дій.

"Завдяки мужності та професіоналізму українських солдатів і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану", - сказав він.

Нагадаємо, востаннє Залужний розмовляв із Міллі 25 жовтня. Тоді головнокомандувач запевнив, що російські звинувачення щодо планів України застосувати "брудну бомбу" є дезінформацією, а ЗСУ не мають жодного виду зброї масової поразки.

Оценка материала:

5.00 / 3
Залужний назвав чотири ключові завдання для ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Україна
30.10.2022 1518
Еще материалы раздела «Україна»