<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.10.2022 842

Дощі у листопаді та сонце у грудні: прогноз погоди у Києві до початку зими

У Києві перед початком зими очікуються погодні гойдалки, які супроводжуватимуться теплими днями та похолоданням із мокрим снігом.

Про це свідчать дані тематичного порталу Gismeteo. Пише apostrophe.ua.

За даними синоптиків, серйозне потепління у Києві очікується з 29 жовтня до 11 листопада. На поточних вихідних температура повітря у Києві становитиме в середньому +14...+16 градусів, а до середини першої декади наступного місяця стовпчики термометрів знизяться до позначки +8.

У зазначений період, як зазначають фахівці, буде сонячна погода, а окремі дні можливі опади у вигляді дощів.

Істотне зниження температури прогнозується з 12 листопада. Повітря вдень до кінця місяця в Києві прогріватиметься до позначки до +5...+8 градусів, а вночі очікуються заморозки.

Опади у вигляді мокрого снігу та дощів, за прогнозами синоптиків, можливі в останній декаді листопада, коли середня денна температура складатиме від 0 до +2 градусів. Наприкінці місяця та на початку грудня очікується сонячна погода. Вдень стовпчики термометрів покажуть у середньому +2 градуси, а вночі -5.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі у листопаді та сонце у грудні: прогноз погоди у Києві до початку зими 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.10.2022 842
Еще материалы раздела «Суспільство»