<
НОВИНИ ДНЯ: Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
31.10.2022 617

Графік відключення світла для Києва ще в розробці, але й він не буде на 100% точним

Графік відключення світла для Києва ще розробляється, але й він не буде точним. Все залежатиме від обсягів дефіциту та споживання електроенергії.

_elektromontazhnik_elektropostachannya_avariya_get_31.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву гендиректора компанії YASNO Сергія Коваленка в ефірі телемарафону.

"100% вірогідності збігу не буде. Ми з мережами намагаємося вгадати який буде дефіцит, споживання і цей баланс ми прогнозуємо. Це вперше відбувається з системою. Маю надію, що на початку тижня ми опублікуємо нові графіки і маю надію, що ці графіки будуть більш точнішими", - сказав він.

Коваленко також пояснив різницю між екстреними та стабілізаційними відключеннями.

"Є два типи відключень: екстрені і стабілізаційні. Екстрені можуть бути і шість годин і більше. А стабілізаційні, коли ми розуміємо, що "Укренерго" дасть команду 20%, то ми таргетуємо наступні цілі - що проміжок часу 4 години", - додав гендиректор YASNO.

Оценка материала:

5.00 / 1
Графік відключення світла для Києва ще в розробці, але й він не буде на 100% точним 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
31.10.2022 617
Еще материалы раздела «Столиця»