<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Росія
01.11.2022 550

У Псковській області РФ вибухом пошкоджено два вертольоти Ка-52, - РосЗМІ

У Псковській області Росії на території військового аеродрому внаслідок вибуху пошкоджено два ударні вертольоти Ка-52.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Baza.

 

Бойові машини знаходилися на території військової частини, розташованої неподалік російсько-латвійського кордону. Гелікоптери були тимчасово непридатні для експлуатації — вони перебували на ремонті.

Близько 22:00 30 жовтня військовослужбовці почули кілька вибухів, а потім побачили розкидані уламки двох вертольотів. Вибух був такої сили, що уламки фюзеляжу розкидало у радіусі 200 метрів. Про причини вибуху Ка-52 не повідомляється.

Раніше стало відомо, що українські військові сьогодні, 31 жовтня, збили російський ударний гелікоптер Ка-52 у небі Херсонської області.

Також ми писали, що у неділю, 30 жовтня, українські військові знищили російський ударний вертоліт у Харківській області. Його тип ще встановлюють. Крім того, 28 жовтня українським військовим вдалося збити ворожий гелікоптер Мі-8.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Псковській області РФ вибухом пошкоджено два вертольоти Ка-52, - РосЗМІ 5.00 5 1
Політика / Росія
01.11.2022 550
Еще материалы раздела «Росія»