<
НОВИНИ ДНЯ: Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
03.11.2022 702

У разі надзвичайної ситуації в Києві розгорнуть близько тисячі пунктів обігріву - Кличко

Віталій Кличко заявив, що в разі надзвичайних ситуацій взимку в Києві можуть розгорнути близько тисячі пунктів обігріву для містян.

630_360_1641992619-757_03.11.22

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Ми розглядаємо різні сценарії, як можуть розвиватися події. Найгірший сценарій, коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо. Закуплені електрогенератори, зроблені запаси води та все необхідне, щоб ці пункти обігріву приймали людей», – сказав Кличко.

За його словами, такі пункти обігріву облаштують, зокрема, у школах та дитячих садочках. Там люди зможуть зігрітися, випити чаю, підзарядити телефони, отримати необхідну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко провів зустріч з головою Представництва ЮНІСЕФ в Україні Муратом Шахіним, під час якої розповів про плани влади організувати в країні пункти обігріву на зимовий період, де люди могли б перебувати в той час, коли їхні оселі залишаться без опалення та електропостачання.

Оценка материала:

5.00 / 1
У разі надзвичайної ситуації в Києві розгорнуть близько тисячі пунктів обігріву - Кличко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
03.11.2022 702
Еще материалы раздела «Столиця»