<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
03.11.2022 590

Зеленський назвав "пріоритет номер один" для України після війни

Українцям треба убезпечити себе на кордонах, у повітря, на суші та на воді, наголосив він.

6c7cf1938cfa2065eb49c9b10835cd72_03.11.22

Президент Володимир Зеленський заявив, що після закінчення війни для України найголовнішим пріоритетом залишиться безпека. Стосується це й інших країн, які колись постраждали від дій агресорки Росії. Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав в інтерв'ю чеському телебаченню.

"Після цієї війни особливо предметно всі будуть ставитися до безпеки. Я вважаю, що безпека буде пріоритетом номер один. Ми розіб'ємо Росію на нашій землі, але це не значить, що не повернеться через 10-20 років. Хочеться вірити, що вони змінять своє відношення до світу і до свого суспільства", - наголосив Зеленський.

За його словами, українцям треба убезпечити себе на кордонах, у повітря, на суші та на воді.

Зеленський також зауважив, що запропонував прем'єр-міністру Чехії Петру Фіалу створити оборонні відносини між країнами. Це допоможе створити надійну оборонну систему для майбутніх поколінь, наголосив президент України.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що першим кроком до переговорів України та Росії має бути вихід окупаційних військ з нашої території. За його словами, сьогодні Україна не готова говорити ні з диктатором Путіним, ні з російським режимом загалом, який не поважає суверенітет та свободу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав "пріоритет номер один" для України після війни 5.00 5 2
Політика / Україна
03.11.2022 590
Еще материалы раздела «Україна»