<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"всі новини дня
Політика
Світ
03.11.2022 533

Медведєв побідкався на "жовто-блакитних диверсантів" та допустив повернення смертної кари у Росії

Він також прирівняв до зрадників росіян, які підпалюють військкомати та руйнують інші державні об'єкти.

791d748dcbf59d26244058efe4acc895_03.11.22

Колишній президент Росії, а нині заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв пожалівся на зрадників та "жовто-блакитних диверсантів" та допустив скасування мораторію на смертну кару. Пише ТСН. 

Про це він написав у себе на сторінці у телеграм.

"На території Росії почали діяти різноманітні жовто-блакитні диверсанти. Молоді іноземні студенти, які зовсім недавно досягли повноліття, вивели з ладу кілька залізничних об'єктів в Уфі. Мовляв, через те, що не згодні з політикою нашої країни. Тобто ми в себе цих потвор прийняли, дали їм можливість здобути освіту. У відповідь – теракти та диверсії. У цьому ряді стоять "наші", які з дозволу громадян, підпалюють військкомати та руйнуюють інші державні об'єкти", - побідкався російський чиновник.

Медведєв пригадав методи боротьби із зрадниками, які діяли під час Другої світової війни. Йдеться про смертну кару. Він заявив, що зараз потрібно так само боротися із "негідниками".

"Вирок таким негідникам (під час Другої світової війни - ред.) був один – розстріл без суду і слідства. Прямо на місці злочину. Тому що якщо ти зрадник, який скоїв такий злочин у воєнний час, то в тебе немає ні віку, ні національності, ні навіть права на захист свого життя. У рамках нинішньої Конституції мораторій на смертну кару може бути подолано в разі необхідності за умови зміни правових позицій Конституційного суду Росії. Це питання вибору засобів захисту інтересів наших людей, держави і суспільства", - написав прихвостень Путіна.

Останні безглузді заяви Медведєва

Російський чиновник Дмитро Медведєв часто видає заяви, які, здавалася, не можуть існувати у реальному світі. Окрім цього, Медведєв полюбляє погрожувати усім цивілізованим країнам. 1 листопада він пригрозив застосувати ядерну зброю, якщо Україна виграє війну.

Перед цим Медведєв зробив терористичну заяву про світло в Україні. Він заявив, що для "стабільності енергопостачання" Україна повинна виконати вимоги РФ щодо війни. У Зеленського відреагували та назвали його заяву визнанням тероризму на державному рівні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Медведєв побідкався на "жовто-блакитних диверсантів" та допустив повернення смертної кари у Росії 5.00 5 1
Політика / Світ
03.11.2022 533
Еще материалы раздела «Світ»