<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Світ
04.11.2022 724

Експерт пояснив, чому падає авторитет Путіна і що на це впливає: "Буде важко розповідати про якісь перемоги"

Авторитет Путіна падає. На це вплинули події в Херсоні та часткова мобілізація, яку фюрер оголосив в Росії.

Путін втрачає свій авторитет. Фюрер припустився помилки, коли оголосив в РФ часткову мобілізацію - тим самим він розірвав цей “пакт про ненапад”. Пише ТСН.

Про це в інтерв’ю радіо “НВ” розповів народний депутат, член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

“Його авторитет поступово хитається. На це вплинула мобілізація. Він обіцяв, що її не буде, проте її оголосив. В такий спосіб він розірвав цей “пакт про ненапад”. Якість підготовки мобілізованих - це ще один аргумент. Поки що це не нищівні удари, але камінчик за камінчиком. Заяви, які дозволяють собі Кадиров та Пригожин, також впливають на авторитет Путіна. І на тлі цього буде важко розповідати про якісь перемоги, якщо єдиний обласний центр буде відданий (йдеться про Херсон, - ред.)”, - наголосив Сергій Рахманін.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт пояснив, чому падає авторитет Путіна і що на це впливає: "Буде важко розповідати про якісь перемоги" 5.00 5 2
Політика / Світ
04.11.2022 724
Еще материалы раздела «Світ»