<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.11.2022 522

"Ми вб’ємо усіх окупантів": Залужний відновив доступ до сторінки в Instagram

Залужний наголосив, що у росіян немає жодних моральних норм.

95abd5dfa9bb85aeacf8e7dcee839f07_04.11.22

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відновив доступ до своєї сторінки в Instagram. Він наголосив, що в цій соцмережі публікував лише родинні фото, проте російських вбивць це не зупинило. Пише ТСН. 

Про це Залужний написав на своїй сторінці.

Валерій Залужний наголосив, що росіяни - це цинічні тварюки, які не мають жодних моральних обмежень. Після поразки на фронті вирішили зламати його особисту сторінку, на якій генерал публікував світлини своєї родини.

"Цинічні тварюки не мають жодних моральних обмежень! Будучи безсилими проти нас на фронті, вони б’ють по наших дітях і сім’ях. Найпростіше - зламати мій приватний Інстаграм, який не пов’язаний із професійною діяльністю, де лише діти й родинні фото. І головне - похизуватися цим. Замість дітей і сім’ї показати себе - вбивць. Цей випадок вкотре доводить, що орків треба знищити! Ми вб’ємо їх усіх! Наші діти їх знатимуть, на жаль, не з казок як абсолютне зло, з яким треба боротися", - написав Залужний.

Росіяни зламали сторінку Головнокомандувача ЗСУ

Російський хакер з ніком “Джокер” зламав сторінку в Instagram головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. На аватарку він помістив фотокартку Путіна на ведмеді, а також зробив допис: “Так, я підтверджую, що Джокер ДНР проник до Delta”.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ми вб’ємо усіх окупантів": Залужний відновив доступ до сторінки в Instagram 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.11.2022 522
Еще материалы раздела «Суспільство»