<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
05.11.2022 692

Окупанти на Курській АЕС зберігають та обслуговують ракетне озброєння

Російські окупанти зберігають ракетне озброєння на території Курської АЕС. Там вони і обслуговують боєголовки.

c8ff64442a0289ff48054791aa100eae_05.11.22

Окупанти використовують територію Курської АЕС для зберігання та обслуговування ракетного озброєння. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі ГУР України.

Як зазначається, впродовж останніх тижнів до підземних ангарів підприємства, розташованого в районі селища Іваніно Курської області, російські окупанти завозили ракети до комплексів С-300.

Наприкінці жовтня помічено прибуття до цих ангарів декількох цивільних вантажівок на іранських автомобільних номерах з невідомим вантажем. Не виключено, що зазначений об’єкт підвищеної небезпеки, який безпосередньо наближений до Курської АЕС (місто Курчатов), використовується російськими зс у військових цілях. А саме для прихованого розміщення та обслуговування боєприпасів до ракетного озброєння та іранських БПЛА. Не виключається наявність у вказаних підземних сховищах іранських балістичних ракет”, - наголосили в ГУР України.

Там також додали, що ця інформація повинна стати предметом для ретельної перевірки з боку представників міжнародних організацій, зокрема МАГАТЕ.

Нагадаємо, що підрив дамби Каховської ГЕС означатиме дуже масштабне екологічне лихо, наслідки якого точно відчує вся Європа та світ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти на Курській АЕС зберігають та обслуговують ракетне озброєння 5.00 5 2
Політика / Світ
05.11.2022 692
Еще материалы раздела «Світ»